2011. november 11., péntek

2011.04.10. 13:46

A tegnapi kórházlátogatással kombinált rablási kísérlet egészen elvette a kedvemet a munkába menéstől. Azonban a vizsgálatok szerint csontom nem tört és a kapott veréshez képest nagyon jó állapotban ébredtem. A mára kiírt biztonsági vizsgálat és a beszélgetés lehetősége Nancyvel sem vonzott különösebben a munkahelyemre. A belső biztonsági ellenőrző team nigériai származású főnöke egészen hátborzongató a bogárszemű napszemüvegében és az élére vasalt fekete hajszálcsíkos öltönyében. Mindennek ellenére úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok meg egy betegnapot.

Az interjú végül nagyon furcsára sikerült. A minimalista, monokróm irodában Nancy jól illett a fekete asztalhoz, szekrényekhez és faldíszekhez. Csak egy kinagyított fotósorozat vitt színt a helyiségbe, amelyen egy pók kapott el és ölt meg egy kismadarat.
Ijesztően széles mosollyal üdvözölt, majd kezet fogtunk. Összekulcsolódó kezeink füstölögni kezdtek és Nancy éles fájdalomkiáltással tépte ki magát szorításomból.  A tenyerén égési sérülések jelentek meg, mintha a bőröm helyett izzó parazsat fogott volna. Elnézést kért, lelépett és egy pár perc múlva jókora kötéssel a kezén tért vissza.  Ezután már nem próbált kezet fogni, de úgy tett, mintha ez az incidens nem is történt volna meg. Kikérdezett a feladataimról és a főnökeimmel, munkatársaimmal kapcsolatos véleményemről. Miután páni félelemben öt percen keresztül hadováltam a kiváló munkakapcsolatokról és innovatív csapatlégkörről, mondat közben leállított.
- Barna, tudja hogy itt nemsokára komoly, a cég jövőjét hosszú távon meghatározó kutatások kezdődnek. Maga csapatjátékos és egy dinamikus, sikerorientált team integráns tagjaként számítunk magára. Együttműködését előre is sokra értékeljük. - A csávó anyanyelvi szinten használta a cégbeszélt.
- De ezekről a kutatásokról mi itt a magyar irodában eddig semmit nem tudtunk. Miben kellene egyáltalán együttműködnöm?
- A konkrét feladatok még meghatározásra várnak, de maga kiváló alanya lehet a vizsgálódásoknak. Kérem, hogy vegyen részt a következő turnusban a varázslási képesség meghatározására szolgáló teszten. Az eredmények alapján fogjuk meghatározni együttműködésünk jellegét.
- Mármint hogy én kísérletezem vagy Önök kísérleteznek rajtam?
- Most még korai lenne bármilyen részlettel foglalkozni. Személyesen fogom megvizsgálni az eredményeit és értesítem a menedzsment döntéséről.
 
- De ha a nyurga nyakadat két kezembe fognám, leégne a fejed is, mi? – De ezt már az ajtón kívül mondtam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr922814204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

calebmarlow 2011.04.26. 21:42:52

hé!!! hol az új poszt?? két-három naponta, mi???!!! :)))
süti beállítások módosítása